24.11.2023

Диски WD Purple спеціально розроблені до потреб ринку інтелектуального відеоспостереження, де неперервна робота і довговічність є ключовими факторами.

З оптимізованим програмним забезпеченням та таким функціям, як AIIFrame, Western Digital Device Analytics і Card Health Monitoring, ви можете бути впевнені, що всі ваші дані захищені.


Технологія WD AIIFrame

Накопичувачі WD Purple оснащені ексклюзивною технологією AllFrame від Western Digital. Виявлення потоку, кешування, управління та інтелектуальне розташування даних сприяють розвитку аналітики, зменшуючи втрату кадрів і поліпшуючи запис та відтворення відео.


Mainstream Surveillance

Основа сімейства WD Purple. Доступний в накопичувачах WD Purple з об'ємом пам'яті до 8 ТБ. Вони призначені для основного, типового застосування в системах нагляду, які можуть включати до 64 камери в цифрових відеореєстраторах або мережевих відеореєстраторах. Такий підхід спрощує інтеграцію та використання цих продуктів в різноманітних системах нагляду, що використовуються в умовах мейнстріму або типового використання.


WD Purple


WD Purple Pro

Професійний клас для глобального використання на підприємствах.

З інтенсивним зростанням кількості камер вимагається використання високопродуктивних та великопотужних накопичувачів для вирішення завдань прийняття рішень та вимог сучасних систем штучного інтелекту.

Ці накопичувачі дозволяють записувати дані з різних джерел одночасно, забезпечуючи при цьому цінні дані для обробки.


WD Purple Pro


Western Digital Device Analytics (WDDA)

WDDA представляє собою новий функціонал аналізу пристроїв, підтримуваний лінійкою продуктів зберігання, оптимізованих для систем нагляду від Western Digital. WDDA дає адміністраторам можливість активно керувати зберіганням і підтримувати оптимальну продуктивність для запобігання непередбачуваним відмовам.



WD Purple microSD


Призначені для камер відеонагляду.

microSD-карти можна використовувати як основне зберігання або резервну копію в разі відмови мережі. microSD-карти WD Purple спеціально призначені для використання в систем відеонагляду.